Er is weinig zeker in het leven

Posted on Aug 26, 2014

 

Maar zeker is dat mijn nieuwe boek ‘Ziek zijn, maak er werk van’ vanaf 25 september te koop is. Ingewikkelder ligt het met de bijeenkomst om met politiek, werkgevers en werknemersorganisatie te discussiëren over wat anders moet in de bedrijfsgezondheidszorg. Het veld wil graag nog even wachten; eerst een SER-advies, want dan is duidelijk wat de toekomst ons gaat brengen. Te veel belangen staan voor velen op het spel zich nu al te verbinden aan een visie op de toekomst. Dit heeft ons (schrijver en uitgever) doen besluiten om de bijeenkomst bij Nijenrode Universiteit uit te stellen. We sluiten graag aan bij het moment dat het SER-advies er ligt, om daarna in een goed gesprek te discussiëren over wat er anders moet in de bedrijfsgezondheidszorg en arbeidsgerelateerde zorg .